Benone Sinulescu - Benone Sinulescu Benone Sinulescu Vinyl Discogs

Benone Sinulescu a murit joi 18 noiembrie la vârsta de 84 de ani după complicații în urma unei pneumonii. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie.


Benone Sinulescu De Ce Nu Pot Eu Cinta References Discogs

Cum și-a cunoscut soția.

Benone Sinulescu. Artistul se confrunta de ceva vreme cu probleme de sănătate dar potrivit declarațiilor familei a refuzat în repetate rânduri să fie dus la spital pentru că se temea de Covid. Benone Sinulescu este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România iar în tinerețe a fost și un bărbat foarte curtat. Captiva pe toată lumea cu umorul și cu harul de povestitor iar întâlnirile cu el se transformau în șuete savuroase.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care Irina Loghin. A avut nevoie de un an de zile pentru a o cuceri pe mult iubita lui soție. A trăit intens a avut mereu zâmbetul pe buze și poveștile la purtător.

La Lenuta sub ceardac 1963. Benone Sinulescu born May 24 1937 Siriu Buzău România is a Romanian folk music singer Buzau region. La un moment dat Benone Sinulescu a început să renunțe la peruci.

El o să fie dus la o casă mortuară iar apropiații vor putea să îl conducă pe ultimul drum la cimitirul Eternitatea. Benone Sinulescu a avut. Ileana Sărăroiu responsabilă de căsătoria lui Benone Sinulescu.

Soția lui Benone Sinulescu rupe tăcerea Dragi prieteni admiratori ai lui Benone Sinulescu Având în prim-plan preocuparea pentru starea. Astfel Benone Sinulescu a devenit singurul artist român care a primit cadou un festival concurs de muzică populară. Satul meu din departare 1962.

Benone Sinulescu era foarte prezent pe rețelele sociale unde își ținea fanii la curent cu fiecare eveniment din viața lui iar presa era mereu bine primită de către acesta. Benone Sinulescu vine de la izvoarele celui mai cantat dintre raurile tarii. În spatele scenei domniţele făceau coadă la pupături şi la îmbrăţişări ar fi dat orice să-l întâlnească.

A fost un interpret român de muzică populară din comuna Siriu județul Buzău. Cand eram pe Ialomita 1964. Solistul susţine însă că era o fire timidă introvertită şi că nu ridica un deget să cucerească o muiere.

De cativa ani Benone Sinulescu se retrăsese în. Benone Sinulescu a murit joi la vârsta de 84 de ani pe fondul unor probleme multiple de sănătate potrivit NewsroInformația a fost confirmată și pentru Impactro de soția artistului Elena Sinulescu. Throughout his career he has collaborated with various popular music artists including Irina Loghin.

La doar două săptămâni de la nenorocirea pricinuită de dispariția lui Petrică Mâțu Stoian a plecat dintre noi și Benone Sinulescu. Benone Sinulescu și-a dat ultima suflare la vârsta de 84 de ani. In muntii Buzaului 1960.

De asemenea și realizatoarea emisiunii Vedeta populară de la TVR 1 Iuliana Tudor a transmis pe Facebook un mesaj de adio. After 1989 he approached the etno-dance house. Benone Sinulescu a murit azi pe 18 noiembrie din cauza unor complicații survenite în urma unei pneumonii.

Artistul în vârstă de 84 de ani a fost găsit inconștient în casa lui din județul Arad în cursul zilei de 8 iulie. Unele dintre ele care mi s-au părut mai deteriorate le-am dat foc mai am unele cred că am mai rămas cu 20. Eu ti-am iubit ochii tai 1961.

Cine-a zis dorului dor 1965. De ce nu pot eu canta 1965. Cat e Siriul de mare 1960.

Benone Sinulescu s-a născut pe 24 mai 1937 la Buzău. S-a căsătorit la 40 de ani cu femeia visurilor după ce în tinerețe. De câteva luni Benone a dispărut de pe Internet și nu a mai comunicat cu nimeni.

Cu toate acestea Benone Sinulescu nu s-a dat bătut și a convins-o să îi fie soție. Ea a negat faptul că soțul ei ar fi fost găsit în stare de inconștiență la data de 8 iulie și l-a criticat pe. Îi plăcea să cânte cocoțat.

S-a zvonit la un moment dat că a avut nu doar o relație profesională cu Irina Loghin ci și una amoroasă. Benone Sinulescu s-a născut la data de 24 mai 1937 în Siriu județul Buzău într-o familie muncitoare. Artistul era în spital de duminică după ce i s-a făcut rău potrivit stiripesursero.

Acesta a murit joi în jurul orei 1430. Acesta a lăsat multă durere în urmă fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din toată lumea. Benone Sinulescu Muzica populara 1957.

Elena Sinulescu soția lui Benone Sinulescu unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are artistul. Elena Sinulescu soția lui Benone Sinulescu a făcut o postare publică în care a ținut să precizeze care este cu adevărat starea de sănătate a acestuia în ciuda tuturor informațiilor care au apărut în spațiul public. Avea mai multe probleme de sănătate printre care şi o pneumonie potrivit antena3ro.

Benone Sinulescu și soția sa Elena Sinulescu s-au cunoscut în casa artistei Ileana Sărăroiu a povestit maestrul. In his works has adopted elements of the space defining the mythical ancient Romanian. Cutremurat de vestea morţii vechiului său prieten edilul Buzăului a precizat că numele şi memoria lui Benone Sinulescu vor dăinui în inimile tuturor.

Interpretul de muzică populară Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Spre nefericirea celor care visau la o poveste de dragoste cu acesta artistul iubește aceeași femeie de peste 40 de ani. Benone Sinulescu va fi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad Ce ştim din sursele noastre pentru că nu am vorbit cu familie lui nea Beni i-a fost foarte rău şi paradoxal în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de.

Artistul a păstrat doar douăzeci de bucăți din toată colecția generoasă pe care a avut-o înainte de Revoluție. Buzaulmarturisesc ca niciodata in lumea larga si frumoasa si plina de dor a Buzaului si Brailei nimeni n-a cantat mai frumos ca el plopul bradul steaua inima locul umbrit al sarutului sangele fierband in viscol paharul caii si drumurile spre o iubire nicicand dobandita. Este o veste tristă pentru orice buzoian pentru că omul acesta.

În urmă cu ceva timp maestrul spunea că dacă ar putea să dea timpul înapoi tot pe Elena ar alege-o. Cum se simte Benone Sinulescu E o. S-a luptat doar pentru inima soţiei alături de care are o.

Benone Sinulescu sau Nea Beni cum îl alintă prietenii a fost adulat de domnişoare. Iată ce ne-a povestit regretatul solist despre tinerețea lui demnă de o. Benone Sinulescu a fost externat joi 22 iulie din Spitalul Județean Arad după aproape două săptămâni de la internare potrivit Unica.


Https Media Realitatea Net Multimedia Image 202107 W1920 Benone Sinulescu 8b8ea9f9d8 Jpg


Fd756zxw Hanem


Https Image Stirileprotv Ro Media Images 1408x882 Jul2021 62200918 Jpg


Paroles De Benone Sinulescu Fr


Dkmh1srqmtjd9m


Https Www Viva Ro Wp Content Uploads 2021 11 Benone Sinulescu Jpg


Https Media Capital Ro Wp Content Uploads 2021 11 Benone Sinulescu 3 1024x576 Jpg


Benone Sinulescu Youtube


Benone Sinulescu Benone Sinulescu Vinyl Discogs


Https Media Evz Ro Wp Content Uploads 2021 07 Benone5 Evz 1024x682 Jpg


Benone Sinulescu Spotify


Nvj Fvcguv2efm


A Murit Cantărețul De Muzică Populară Benone Sinulescu


Benone Sinulescu Benone Sinulescu References Discogs


Trist A Murit Benone Sinulescu Artistul Avea 84 De Ani Botosaninews Ro


Https Media Cancan Ro Unsafe 1260x709 Smart Filters Contrast 5 Format Webp Quality 80 Http Cancan Ro Wp Content Uploads 2021 07 Benone Sinulescu 1200x675 Jpg


Xyuv3x4mswx Fm


Moartea Lui Benone Sinulescu Autorităţile Buzoiene Il Plang După Ce In Trecut L Au Umilit


Xq5ludfh9utlnm

LihatTutupKomentar